Onze

Kaart

Chefkok Jesse Madern en zijn brigade serveren een gevarieerd menu enkel gebruik makend van de beste kwaliteit (h)eerlijke seizoensproducten. De stijl is eigentijds Frans met Nederlandse invloeden, met respect voor de klassiekers. Als Dutch Cuisine restaurant gebruiken we veel groenten, dus ook vegetariërs en veganisten zijn meer dan welkom. We houden graag rekening met al uw van tevoren aangegeven allergieën en/of dieetwensen.

Jesse laat u graag het seizoen proeven in zijn ‘De Herfst volgens Madern’-arrangement. Als u liever zelf een keuze maakt dan biedt de menukaart tal van mogelijkheden. Verder kunnen wij u een keuzemenu bieden wanneer u naar het Schaffelaartheater gaat, rekening houdend met de begintijd van uw voorstelling.

 

4 gangen voor € 45,- euro (makreel, kalf, eend, bosbes)
5 gangen voor € 50,- euro (makreel, kalf, mul, eend, bosbes)
6 gangen voor € 55,- euro (taco, makreel, kalf, mul, eend, bosbes)

 

 

 

 

Sjieke Kliekjes

Elke zondag serveren we ‘Sjieke Kliekjes’, een 5-gangen verrassingsmenu voor € 37,-. Wij proberen hiermee verspilling van ons eten tegen te gaan. Uiteraard heeft dit menu dezelfde stijl en kwaliteit als altijd.